Wendover Scout Headquarters Gets Makeover

Andrew Inkley  |  Published: Aug 20th 2013

If you have walked past the Scout Headquarters in Clay lane recently you may have noticed a few changes. 

A team from PerkinElmer, as part of the company's Corporate Responsibility Day, offered a day's voluntary work. A team of 13 duly arrived on the 24th July and set about the mammoth task of painting 320 feet of wooden fence panel. The team painted both sides, including the side backing on to the Poplars. Over 60 litres of paint applied in 5 hours. The team only stopped working for about an hour while the rain went over.

Also thanks to grants from Wendover Community Trust and Aylesbury Vale Community Chest Micro Grant, we have been able to build a wooden pergola and stands for sand pits and stoves. This is to give shade and an outside covered cooking area which can have lighting if needed and be used most of the year by the Scouts and Jack in the Box Preschool.

The Scout Group is run and managed by a large team of volunteers and the additional help given by companies like PerkinElmer and grants from Wendover Community Trust & AVDC Community Chest help to improve the Scouting on offer to the young people of Wendover.

Browse our Articles

Articles By Date
Search our Articles
Search
Back to top